Tävlingsbord

cornilleau-play-event

Cornilleau har utvecklat, designat och producerat bordtennisbord i över 25 år. Alla borden följer Europeiska säkerhetsstandarden (EN 14468 – 1) och för att säkerställa att den högsta nivån följs har Cornilleau utvecklat en egen standard för samtliga bord, och denna ligger högt över den Europeiska standarden!

SYMBOLER

ITTF EVENT-Bordlogo-event

Event-bord, perfekt för att ta dina tävlingar till nya höjder! ITTF-godkänt.


W ITTF Godkänt för spel i rullstolw-ittf-wheelchair

Competition-bord som kan användas av rullstolsbundna. ITTF-godkänt.


Compact technologycomp-tech

Cornilleau är den första tillverkaren som utvecklat detta system för competition-borden. Patentet Compact technology-systemet representerar utan tvekan det bästa på marknaden vad gäller förvaring, säkerhet och användarvänlighet.


DSIdsi

Tack vare ett centralt lås-handtag, kan bordet fällas upp och fällas ihop mycket enkelt. Det säkraste bordet på marknaden! DSI-systemet har 16 lås-punkter och bordet är helt låst vid spel och förvaring. Om ett barn skulle låsa upp bordet och släppa handtaget, låses bordet automatiskt vid 45 grader för att minska risken för skador. Om bordet inte skulle vara låst när du spelar, låses ett andra lås bordet automatiskt och ser till så att det inte tippar över (om man spelar själv).


SKILTOPskil-top

SKILTOP-konvertering, specifikt för Cornilleaus competition-bord, är utvecklat med stor noggrannhet för detaljer. Den försäkrar en extremt pålitlig och jämn studs, såväl som optimal spelyta för perfekt spel varje gång!


MATTOPmattoplogo

Äkta kvalitet och perfekt spel! MATTOP–bländskyddsbeläggning, är en Cornilleaus finnish som är upp till 10 gånger mindre reflekterande.

mattop
Inga problem att spela i solen med MATTOP-bländskyddsbeläggning! Vanlig beläggning till vänster. 


CORNILLEAUS INNOVATIONER FÖR TÄVLINGSBORD

innovation-01-competitionSpela i rullstol

Bordtennisbordets ben har designats för att tillåta låsning av en rullstolen under bordet. ITTF W standard.

 


innovation-02-competitionFixerade stolpar

Permanent fixerade  ITTF-stolpar kommer att spara dig tid vid montering av bord. Nätets höjd kan justeras utan att det påverkar spänningen.

 

 

innovation-03-competition Extremt robust material 

Det material som Competition-borden är tillverkade av är noga utvalt och extremt robust (exempelvis: sidorna och fötterna är helt tillverkade av stål).

 

 


ETT URVAL AV BORD I SERIEN:

Competition 740 ITTF
COMPETITION 740 ITTF BLEUE

Competition 540 ITTF – lätt att fälla ihop, spela själv på och flytta.
cornilleau-play-tables

Cornilleau Competition 850 WOOD ITTF –
cornilleau-play-tables